AKCIJA: Zablistaj u proljeće

AKCIJA: Zablistaj u proljeće

Već smo pisali o PRGF®-Endoret® plazma tretmanu za pomlađivanje kože.

PRGF®-Endoret® tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta – proteina prisutnih u našoj krvi koji su odgovorni za prirodno obnavljanje tkiva. To je tretman u kojem vadimo malu količinu vaše krvi te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Zatim, nakon 10 minuta od vađenja krvi, tu plazmu kroz tanke iglice injektiramo u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Plazma bogata faktorima rasta omogućava našim proteinima pomlađivanje kože i sugerira zdraviji izgled.

Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Kako bi se vidio učinak, potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Zatim je tretman individualan, a najčešće se održava jednom do tri puta godišnje, ovisno o dobi i tipu kože.

U Dental centru Čes ponosni smo što među prvima u Osijeku uvodimo tehnologiju plazma tretmana za pomlađivanja kože. Naša dr.dent.med. Sandra Petrović Čes završila je edukaciju u Poliklinici dr. Milojevića, jednog od najpoznatijih estetskih kirurga u Hrvatskoj.

Znamo da svi volite izgledati ljepše i mlađe, pogotovo kada dolaze topli dani i svi smo izloženi sve većem broju pogleda. Stoga zablistaj u proljeće sa Dental centrom Čes uz pomlađenu kožu i bijeli osmijeh!

Umjesto dosadašnjih 7.000 kuna, cijena paketa od tri tretmana u proljetnoj akciji iznosi SAMO 4.500 kuna te uz njega BESPLATNO dobijete i tretman izbjeljivanja zubi u vrijednosti 2.500 kuna!

Također, cijena pojedinačnog tretmana u proljetnoj akciji iznosi 1.500 kuna, dok je redovna cijena 2.500 kuna.

Akcija Zablistaj u proljeće traje od 21.03. – 22.04., a naručiti se možete na broj telefona 031 283 948!


AKCIJA: Zablistaj u proljeće

vrijeme čitanja: 1 min