Anti-Aging tretmani

Anti-Aging tretmani

Najmodernija istraživanja i tehnologija napokon su pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože.

Za blistavu pomlađenu kožu – PRGF®-Endoret®!

PRGF®-Endoret® tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta – proteina prisutnih u našoj krvi koji su odgovorni za prirodno obnavljanje tkiva. To je tretman u kojem vadimo malu količinu vaše krvi te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Zatim, nakon 10 minuta od vađenja krvi, tu plazmu kroz tanke iglice injektiramo u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Plazma bogata faktorima rasta omogućava našim proteinima pomlađivanje kože i sugerira zdraviji izgled.

Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Kako bi se vidio učinak, potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana.

Ako imaš manjak kose ili želiš imati gušću kosu?

Znate li da se normalnim smatra ako dnevno opadne do 100 vlasi kose? No, za pojačano opadanje ili slabu kosu postoji rješenje – tretman krvnom plazmom! Nakon ovog tretmana PRGF metodom kod većine pacijenata primijećen je ubrzan rast kose te ona postaje gušća, a vlasi deblje.

Znate li još jednu našu tajnu ljepote i mladosti? – Mezoterapija!

Mezoterapija je medicinski postupak koji se primjenjuje za podmlađivanje kože, usporavanje procesa starenja kože, rehidraciju kože i tretman ožiljaka nakon akni. Metoda datira još iz 1952. godine, a predstavlja posebnu tehniku primjene ljekovitih sastojaka u kožu i potkožno tkivo.

Koži se vraća vlaga, tonus i sjaj. Lice je svježe, pomlađeno, koža hidrirana, podignuta i zdravog sjaja. Postupak je gotovo bezbolan, traje svega 30-ak minuta, a rezultati su vidljivi odmah. Za optimalan rezultat potrebno je četiri tretmana u razmaku od 7-10 dana.

Sve dodatne informacije možete dobiti kod dr. Sandre Petrović Čes na 031 283 948 ili info@dentalcentar-ces.hr.


Anti-Aging tretmani

vrijeme čitanja: 1 min