HUMANITARNA AKCIJA: Za male heroje!

HUMANITARNA AKCIJA: Za male heroje!

Svaki roditelj očekuje rođenje zdravog djeteta, a kada se dogodi da se dijete rodi ranije ili sa zdravstvenim poteškoćama, roditelji na to uglavnom nisu pripravni, što je potpuno prirodno. Prijevremeno rođena djeca osobito su osjetljiva u razdoblju neposredno nakon rođenja i u ranom razvoju, zbog čega se njihovi roditelji i zdravstveni djelatnici koji za njih skrbe nalaze pred brojnim izazovima.

Kako je naš sin Roko ranije rođen te smo se i sami našli u istoj situaciji, odlučili smo uljepšati Uskrs Klubu roditelja nedonoščadi “PALČIĆI”. U sklopu akcije sav iznos naplaćen od izrade bijelih ispuna u razdoblju od 15.03. do 25.03. donirati ćemo udruzi!

Klub roditelja nedonoščadi „ Palčići“ osnovan je na inicijativu roditelja i zdravstvenih djelatnika s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu, kojih se u Hrvatskoj godišnje rodi oko 5%.

Svijest javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji je vrlo niska. Humanitarnom akcijom Za male heroje i suradnjom sa Palčićima nastojimo povećati osjetljivost društva prema potrebama prijevremeno rođene i bolesne djece.

Poklonite svoj osmijeh malim herojima! Naručite se na 031 283 948 u navedenom razdoblju i zatražite bijelu plombu.

Sigurni smo da će vam osmijeh biti još ljepši znajući da ste njime pomogli roditeljima i djeci koja se od prvog dana bore za život!


HUMANITARNA AKCIJA: Za male heroje!

vrijeme čitanja: 1 min