[NOVO] Mezoterapija – estetski i anti-aging tretman!

[NOVO] Mezoterapija – estetski i anti-aging tretman!

Mezoterapija je medicinski postupak koji se primjenjuje za podmlađivanje kože, usporavanje procesa starenja kože, rehidraciju kože i tretman ožiljaka nakon akni. Metoda datira još iz 1952. godine, a predstavlja posebnu tehniku primjene ljekovitih sastojaka u kožu i potkožno tkivo. Koži se vraća vlaga, tonus i sjaj. Lice je svježe, pomlađeno, koža hidrirana, podignuta i zdravog sjaja. Postupak je gotovo bezbolan, traje svega 30-ak minuta, a rezultati su vidljivi odmah.

Što je mezoterapija?

Mezoterapija je medicinski postupak kojim se uspješno rješavaju različiti estetski i zdravstveni problemi. Metoda datira još iz 1952 godine, a predstavlja posebnu tehniku primjene ljekovitih sastojaka u kožu i potkožno tkivo. Primenjuje se u estetskoj medicini za: podmlađivanje kože, usporavanje procesa starenja kože, rehidraciju kože, tretman ožiljaka nakon akni, uklanjanje celulita i lokalnih masnih naslaga, lokalno na područje vlasišta za sprječavanje gubitka kose, ali i u reumatologiji, ortopediji, stomatologiji, fizijatriji i drugim granama medicine.

Mezoterapija izvorno potječe iz Francuske od dr. Michaela Pistora koji je još 1952. uveo ovu novu metodu liječenja. Postupak je gotovo bezbolan i traje svega 30-ak minuta.

Ovisno o stanju kože i indikacijama koje će procijeniti stručnjak primijenjuje se hijaluronska kiselina, botox za mezoterapiju, supstance koje potiču razgradnju tvrdokornih naslaga celulita i masnog tkiva, supstance koje dovode do lifting efekta i podizanja opuštene kože lica, vitamini, aminokiseline i elemnti u tragovima koji potiču fibroblaste na sintezu kolagena.

Tim stručnjaka kompanije K-Surgery u svom istraživačkom laboratoriju osmislio je visoko učinkovite formulacije prilagođene koži različite dobi i različitog statusa. Jedan od visoko učinkovitih proizvoda iz ove linije je i AGE CONTROL PLUS koji osim hijaluronske kiseline, sadrži i multivitaminski kompleks, antioksidanse i visoko učinkovitu supstancu za postizanje lifting efekta (podizanje opuštenih dijelova lica) potpuno neinvazivno, bezbolno i uz rezultate koji su vidljivi odmah nakon zahvata. Lice je svježe, pomlađeno, koža hidrirana, podignuta i zdravog sjaja!

Mezoterapija

K-SURGERY hijaluronski fileri

K-Surgery K-Fill umrežena hijaluronska kiselina koristi se u području estetske medicine za rješavanje problema povezanih sa starenjem kože. Njeno djelovanje obuhvaća popunjavanje bora i linija ekspresije, povećanje volumena usnana, jagodica i brade.

K-Surgery fileri predstavljaju integrirano terapijsko rješenje za postizanje optimalnih rezultata. Dizajn i izrada proizvoda plod su temeljitih znanstvenih ispitivanja. Proizvodi su podvrgnuti strogim laboratorijskim testiranjima i kliničkim ispitivanjima, kako bi mogli biti upotrijebljeni bez rizika od alergijskih reakcija, čime je postignuta maksimalna razina biokompatibilnosti. Kemijski sastav baziran je na hijaluronskoj kiselini, ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, osigurana mu je homogena difuzija unutar tkiva, čime se postiže potpuno prirodan rezultat.

Glavna značajka K-Surgery „K-fill professional“ punila je fluidnost koja olakšava injektibilnost i smanjuje osjećaj boli. Riječ je o umreženoj hijaluronskoj kiselini, najnovije generacije, vrlo visoke čistoće koja osigurava odsutnost nuspojava. Proces proizvodnje u skladu s CE certifikatom jamči sterilnost punila zahvaljujući potpuno aseptičnom postupku pripreme. K-Surgery fileri sadrže 25 i 30 mg / ml dugolančane hijaluronske kiseline koja je stabilna, umrežena i visoko biokompatibilna.

Kako do vrhunskih rezultata?

U Dental centru Čes ponosni smo što među prvima u Osijeku uvodimo mezoterapiju. Naša dr.dent.med. Sandra Petrović Čes završila je edukaciju za K-Surgery anti-aging i estetske tretmane u području lica!

Sve dodatne informacije, kao i naručiti se, možete na broj telefona 031 283 948.

 


[NOVO] Mezoterapija – estetski i anti-aging tretman!

vrijeme čitanja: 2 min