O NAMA

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je primarni cilj!

U Dental centru Čes inzistiramo na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. Smješteni u Osijeku, u samome centru, od 2008. godine pružamo usluge sa područja estetske i restaurativne dentalne medicine, implantologije, oralne kirurgije te ortodoncije.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni jer, kao i svaki privatni stomatolog, zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te moderno opremljene ordinacije i dentalnog laboratorija.

Već nekoliko godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Ivoclar Vivadent, Heraeus, 3M Espe, GC, Astra Tech Dental, Straumann, Bredent,  što nam je omogućilo visoko jamstvo kvalitete. Također, laboratorij s kojim surađujemo njeguje tradiciju dugu dva desetljeća u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Laboratorij je opremljen modernom  tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku.

Slobodno rezervirajte termin za pregled i uvjerite se u profesionalnost našeg osoblja. Dental centar Čes mjesto je gdje Vaše ideje i želje, uz naše znanje i tehnologiju, pretvaramo u blistav osmijeh!

Veselimo se Vašem dolasku!

Stručni tim ordinacije

Josip Čes

dr.med.dent

Josip Čes, dr.med.dent, završio je 2006. godine studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Radio je kao product specijalist u tvrtki Hereaus GMBH (Njemačka) te je godinu dana bio zaposlen u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Georg Milla, a godine 2008. otvara svoju privatnu ordinaciju.

Osim što se neprestano usavršava u zemlji i inozemstvu, 2012. godine pohađao je individualni trening oralne preventive te postao certificirani iTop stručnjak.

Sandra Petrović Čes

dr.med.dent

Sandra Petrović Čes, dr.med.dent, završila je 2008. godine Stomatološki fakultet u Zagrebu.

Pripravnički je staž odradila u Domu zdravlja Đakovo, dok od 2009. radi kao doktor dentalne medicine u Dental centru Čes. Godine 2010. otvara svoju privatnu ordinaciju u sklopu navedenog centra.

Od brojnih tečajeva i simpozija, najvažniji su joj Tečaj dentalne implantologije u Osijeku (2009.), Simpozij o inovacijama u estetskoj implantologiji u Opatiji (2013.) te Perio implant 4 - međunarodni kongres u Opatiji (2014.).

Marijan Kopić

dr.med.dent

Ljiljana Marić

Dentalni asistent

Nikolina Šimunović

Dental asistent