[NOVO] PRGF®-Endoret® Anti-aging tretman

[NOVO] PRGF®-Endoret® Anti-aging tretman

Najmodernija istraživanja i tehnologija napokon su pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. Kod ovog tretmana mi upotrebljavamo izvore iz vašeg tijela, a vi na taj način sami sebe pomlađujete i vraćate koži izgubljeni sjaj!

Što je pomlađivanje kože PRGF plazmom?

PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) jedna je od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je s više od 70 znanstvenih radova te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji.

Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva. Isti proces se može primijeniti i na kožu jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjivati vrijeme starenja kože, a istovremeno popravljati već učinjenu štetu. PRGF-Endoret tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta, koji su zapravo proteini prisutni u našoj krvi, a odgovorni su za prirodno obnavljanje tkiva.

PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože jer jedini ne uključuje leukocite. Rezultati pomlađivanja kože su bolji, a nuspojave puno manje! Također, PRGF-Endoret je 100% autologni tretman, što znači da neće doći do neželjenih reakcija jer se u postupku ne koriste strane tvari i 100% je siguran.

Više o samoj tehnologiji možete pročitati u ovoj brošuri.

Prednosti PRGF tretmana

Kako izgleda tretman?

Ovo je tretman u kojem vadimo malu količinu vaše krvi te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Zatim, nakon 10 minuta od vađenja krvi, tu plazmu kroz tanke iglice injektiramo u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke.

Koje se dijelovi tijela mogu tretirati?
Koža na licu
Vrat
Dekolte
Ruke

Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Kako bi se vidio učinak, potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Zatim je tretman individualan, a najčešće se održava jednom do tri puta godišnje, ovisno o dobi i tipu kože.

Više o tretmanu pogledajte u video prilogu:

Promotivne cijene u Dental centru Čes

U Dental centru Čes ponosni smo što među prvima u Osijeku uvodimo tehnologiju plazma tretmana za pomlađivanja kože. Naša dr.dent.med. Sandra Petrović Čes prošloga je tjedna završila edukaciju u Poliklinici dr. Milojevića, jednog od najpoznatijih estetskih kirurga u Hrvatskoj.

Promotivna cijena jednog tretmana je 2.000 kn, dok je paket od 3 tretmana 5.000 kn. Akcija vrijedi za mjesec ožujak, a standardnu cijenu možete pogledati u našem cjeniku. Naručiti se možete na broj telefona 031 283 948.

Sandra Petrovic Ces PRGF tecaj

Nikako ne smijemo zaboraviti da u cjelokupnom procesu starenja, starenje kože nije izolirani proces, već je dio generalnog procesa koji uključuje sve organe i sustave organa. No, važnost našeg vanjskog izgleda sve više raste. Ova rastuća svijest o estetici znači i porast interesa za razvojem novih proizvoda koji nam omogućavaju poboljšati izgled kože. Kao što smo već napomenuli, Endoret PRGF anti-aging tretman potpuno je prirodan, siguran i učinkovit način pomlađivanja i ozdravljenja vaše kože!

 

 


[NOVO] PRGF®-Endoret® Anti-aging tretman

vrijeme čitanja: 2 min